Kalkkuna-couscoussalaatti

Annosmäärä:
Annoskoko: 180 g
Pääraaka-aine: Kalkkuna, Kypsät lihat

Ainekset:

0.4kgKariniemen Kalkkunan fileesuikale, marinoitu (7349)
0.3kgCouscous
0.4lkanaliemi
0.015kgpunainen chili, hienonnettu
0.15kgparsakaalisiivu (2 mm)
0.25kgporkkanasuikale
0.05kgkevätsipuli, hienonnettu
0.03lsitruunamehu
korianteri, minttu

Valmistusohje:
Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi ja lisää couscousin joukkoon. Peitä kannella ja anna turvota noin 15 minuuttia. Lisää vihannekset ja kalkkunasuikaleet liemineen. Kuumenna. Mausta lopuksi sitruunamehulla ja viimeistele tuoreilla yrteillä.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet