Curryllä maustettua Maakarin tomaattikeittoa


Annoskoko: 350 g
Pääraaka-aine: Makkarat

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

0.8kgHK Maakarit® Nürnbergin Günther (6444)
0.05lRypsiöljy
0.3kgSipulikuutio
0.02kgValkosipuli
0.03kgCurryjauhe
0.4kgPerunalohko
0.5kgJuureslohko
0.4kgValkokaalisuikale
1lLihaliemi
0.08kgTomaattipyree
0.2kgTomaattimurska

Valmistusohje:
Kuullota sipulit, perunat, juurekset, kaali ja curryjauhe rypsiöljyssä. Lisää joukkoon lihaliemi ja anna hautua kunnes perunat ovat kypsiä. Ruskista makkarat erikseen ja lisää keiton joukkoon yhdessä tomaattipyreen ja tomaattimurskan kanssa. Kuumenna ja tarkista maku.