Porsaanposkea, herkkusieniä ja hapankermaa, perunapannukakkua

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Pekonit

Annoskoko: 260 g

Ainekset:

1.5kgHKScan Pro Haudutettu porsaanposki, pakaste (7037)
0.5lLihaliemi
0.2kgCreme Fraiche
Persilja
0.3kgSipulisuikale
0.2kgHerkkusienilohko
Voi-rypsiöljyseos

Valmistusohje:
Ruskista sipulit rypsiöljyssä ja lisää joukkoon herkkusienet. Lisää lihaliemi, creme fraiche ja porsaanposket liemineen. Kuumenna kiehuvaksi. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.

Perunapannukakku

Annoskoko: 150 g

Ainekset:

0.4kgHKScan Pro Pekonikuutio (4647)
0.5kgPerunasoseaines
0.7lMaito
2kplKananmuna
0.1kgVehnäjauho
Suola

Valmistusohje:
Ruskista pekonikuutiot. Sekoita vehnäjauhot, perunasoseaines ja kananmunat maidon joukkoon. Lisää pekonikuutiot. Kaada seos GN-vuokaan ja kypsennä uunissa 170 °C 45 minuuttia.