Oktober Dog

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat, Kypsät lihat

Ainekset:

0.7kgHK Maakarit® Terävän Tipunen (5563)
0.5kgHK Rypsiporsa® Ylikypsä kylki (7475)
10kplHK Hot Dog sämpylä (7311)

Valmistusohje:
Viipaloi possunkylki noin sentin siivuiksi. Paista porsaankylkisiivut ja makkarat rapeiksi parilalla. Lämmitä sämpylät ja kokoa annos. Viimeistele chilimajoneesilla, paahdetulla sipulilla ja suolakurkkuviipaleilla.

Punakaalipikkelssi

Ainekset:

0.5kgPunakaalisuikale
0.006kgSuola
0.05lMallasviinietikka

Valmistusohje:
Sekoita punakaali, suola ja mallasviinietikka keskenään. Anna maustua muutama tunti.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet