Artesaanimakkaraa, rapeita sipulirenkaita ja valkoviinissä haudutettua omenaa leivällä

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

1.4kgHK Maakarit® Terävän Tipunen (5563
0.5kgSipulirengas
10kplVuokaleipäviipaleita, paahdettuna

Valmistusohje:
Paista makkarat rapeiksi ja uppopaista sipulirenkaat.

Annoskoko: Omenalisäke

Ainekset:

0.05kgSokeri
0.6kgOmenalohko
0.01kgPunainen chili
0.01lValkoviinietikka
Suola
Mustapippuri
Lehtikaalinversoja

Valmistusohje:
Karamellisoi sokeri kattilassa ja lisää omenalohkot. Sekoita ja lisää omenaviinietikka sekä chili. Anna seoksen hautua 3-4 minuuttia kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla ja mustapippurilla Kokoa annos makkaroiden kanssa paahdetun leipäviipaleen päälle.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet