Kananpojan paistia, omenaa ja lehtikaalia

Annosmäärä:
Annoskoko: 260 g
Pääraaka-aine: Broileri, Pekonit

Ainekset:

1.8 kgKariniemen Kananpojan Reisipala luulla, miedosti suolattu (2836)
0.2kgHK Amerikan Pekoni® Original (4626)
0.05kgVoi
1kgValkokaali, lohko
0.2kgLehtikaali
0.03kgValkosipulikynsi
0.2kgOmenalohko
0.01kgSinapinsiemen
0.5lKanaliemi
Suola
Mustapippuri

Valmistusohje:
Ruskista pekoni voissa. Lisää joukkoon lohkotut kaalit ja valkosipuli. Kuullota hetki. Nosta reisipalat, kaali-pekoniseos sekä mausteet uunivuokaan ja kaada päälle kanaliemi. Kypsennä yhdistelmäuunissa 170 °C noin 35 minuuttia. Anna vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Vinegretti

Ainekset:

0.1lOmenaviinietikka
0.1lOliiviöljy
1/4pntPersilja
2rklSinapinsiemen

Valmistusohje:
Sekoita vinegretin ainekset keskenään ja kaada seos valmiin kanapaistoksen pinnalle.