Kesäspesiaali

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton

Ainekset:

1.5kgHK Maakarit® Vottosen vihellys –makkaraa (5564)

Valmistusohje:
Grillaa tai paista makkarat rapeiksi.

Sienipyttis

Ainekset:

0.5kgkypsiä uusia perunoita
0.1kguutta sipulia varsineen
3valkosipulinkynttä
0.2kgmetsäsieniä
0.1kgruusukaalia
rypsiöljyä
voita
timjamia
persiljaa
suolaa
mustapippuri

Valmistusohje:
Kuutioi perunat, hienonna sipulit, puhdista sienet ja puolita ruusukaalit. Paista perunat öljy-voiseoksessa kullankeltaisiksi. Lisää ruusukaalit pannulle, mausta suolalla ja anna kypsyä hetki. Paista sienet toisella pannulla sipulien kanssa ja hauduta hetki. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Voit myös koota ainekset nyytteihin ja kypsentää hiljalleen grillissä.