Grillattua kananpoikaa salaattipedillä

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton

Kananpoikaa, totta kai!

Ainekset:

1.8 kgKariniemen Kananpojan Reisipala luulla, miedosti suolattu (2836)

Valmistusohje:
Grillaa tai paista kanapoikiin rapea ja kaunis pinta. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä 100 °C uunissa 15 minuuttia kunne lihan sisälämpötila on 78 °C.

Salaatti

Ainekset:

1.2kglehtikaalta
0.3kgpaksoita
0.25kgomenaviipaleita
0.015kgpaahdettuja siemeniä (esim. pinja, kurpitsa, pellava)
2kplsitruunan mehu
0.1loliiviöljyä
sormisuolaa
mustapippuria
5kpltomaattia

Valmistusohje:
Ryöppää lehtikaali ja paksoi suolalla maustetussa vedessä. Laita hetkeksi jääveteen. Valuta ja kuivaa hyvin. Puolita tomaatit ja grillaa, mausta suolalla ja pippurilla. Kokoa salaattiainekset lautasille. Viipaloi mehukas broilerin reisipala salaatin päälle. Koristele omenaviipaleilla ja paahdetuilla siemenillä. Kostuta sitruunanmehulla ja oliiviöljyllä. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Kruunaa annos grillatulla tomaatin puolikkaalla