Kookoscurryssa haudutettua karitsan potkaa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Lammas, riista

Ainekset:

1.8kgTamminen Luomu Karitsan potka, pakaste (3665)
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä

Valmistusohje:
Mausta sulatetut potkat suolalla ja pippurilla. Ruskista rypsiöljyssä ja laita vuokaan.

Kookoscurry

Ainekset:

2-3rklpunaista currya
1kpliso porkkana viipaleina
2kplsalottisipulia paloina
pala inkivääriä
0.2lkasvislientä
1-2rklKikkoman Seasoning for Sushi -etikkaa
0.3lkookoskermaa
1-4kplkorianterin vartta pilkottuna
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Kuullota porkkanaviipaleet, sipulilohkot ja inkivääripalat oliiviöljyssä. Lisää punainen curry, kasvisliemi, kookoskerma, etikka ja korianterin varret. Hauduta kunnes porkkana on kypsää. Laita tehosekoittimeen ja aja hienoksi. Kaada kastike lihojen päälle, peitä kannella ja hauduta 150 °C uunissa 1,5-2 tuntia. Tarjoa riisi ja salaatin kanssa.