Jauheliha-spaghettivuoka
Annosmäärä:
Annoskoko: 450 g
Pääraaka-aine: Jauhelihat, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon
Ohjeella Sydänliiton myöntämä Sydänmerkki. Testattu resepti, joka onnistuu suuremmallekin ruokailijamäärälle.
Ainekset:
1.5 | kg | HK Ruskistettu nauta-sika jauheliha (8474) |
1 | kg | Pätkä-Spaghettia |
0.5 | kg | tomaattikuutioita |
2.5 | l | vettä |
1 | kg | tomaattimurskaa |
0.3 | kg | Juustocremeä, laktoositon |
0.04 | kg | suolaa |
0.003 | kg | mustapippurirouhetta |
0.004 | kg | Välimeren yrttisekoitusta, suolaton |
Valmistusohje:
Laita spaghetti ja tomaattikuutiot GN 1/1 65 mm vuokaan.
Hienonna jauheliha kylmässä padassa ja lisää nesteet sekä mausteet. Sekoita hyvin. Annostele jauhelihakastike pastan päälle. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 ° C:ssa (kosteus 60 %) 15-20 minuuttia.