Jauheliha-spaghettivuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 450 g
Pääraaka-aine: Jauhelihat, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon

Ohjeella Sydänliiton myöntämä Sydänmerkki. Testattu resepti, joka onnistuu suuremmallekin ruokailijamäärälle.

Ainekset:

1.5kg HK Ruskistettu nauta-sika jauheliha (8474)
1kgPätkä-Spaghettia
0.5kgtomaattikuutioita
2.5lvettä
1kgtomaattimurskaa
0.3kgJuustocremeä, laktoositon
0.04kgsuolaa
0.003kgmustapippurirouhetta
0.004kgVälimeren yrttisekoitusta, suolaton

Valmistusohje:
Laita spaghetti ja tomaattikuutiot GN 1/1 65 mm vuokaan. Hienonna jauheliha kylmässä padassa ja lisää nesteet sekä mausteet. Sekoita hyvin. Annostele jauhelihakastike pastan päälle. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 ° C:ssa (kosteus 60 %) 15-20 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet