Kananpoika-pastavuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: 450 g
Pääraaka-aine: Broileri, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon

Resepti testattu, toimiva myös isommalle ruokalijamäärälle.

Ainekset:

1.5kgKariniemen Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu, sous vide (7921)
0.9kgkuviopastaa (esim. farfalle)
0.3kgjuustokuutioita (feta)
0.5kgpurjosipuliviipaleita, pakaste
1.3l vettä
2kgkasvirasvasekoite, laktoositon
0.05kgmaissitärkkelystä
0.015kgsuolaa
0.015kgbroilerimausteseosta

Valmistusohje:
Annostele pasta, broilerinliha, juustokuutiot ja purjo GN 1/1 65 vuokaan. Sekoita. Yhdistä vesi, maissitärkkelys, kasvirasvasekoite ja mausteet keskenään. Lisää liemi vuokaan ja kypsennä 160 °C (kosteus 50 %) 30 minuuttia. Anna vetäytyä hyvin ennen tarjolle laittoa.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet