Jauhelihakeitto

Annosmäärä:
Annoskoko: 450 g
Pääraaka-aine: Jauhelihat, Kypsät lihat
Erityisruoka: Laktoositon, Gluteeniton

Ohjeella Sydänliiton myöntämä Sydänmerkki.

Ainekset:

7kgHK Ruskistettu nauta-sika jauheliha, (8474)
12.5lvettä
20kgperunakuutioita, raaka
0.12kgsuolaa
0.4kglihaliemijauhetta
5.7kgkeittojuuressekoitusta, pakaste
0.08kgpaprikajauhetta
1.9kgsipulikuutioita, pakaste
0.08kgpersiljahaketta, pakaste

Valmistusohje:
Kuumenna vesi padassa. Lisää suola, lihaliemijauhe, sipulit, mausteet ja keittojuurekset. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää kypsä jauheliha ja persija. Kuumenna tarjoilulämpötilaan. Tarjoile tuoreen ruisleivän kera.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet