Paahdettua possunkylkeä ja juustoista ohrapuuroa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat

Ainekset:

0.45kgHK Rypsiporsas® Ylikypsä kylki (7475)

Valmistusohje:
Leikkaa possunkylki annospaloiksi ja paahda +200 °C uunissa.

Juustoinen ohrapuuro

Ainekset:

0.3lkanalientä
0.1kgsipulikuutioita
0.01kgvalkosipulilastuja
0.05lrypsiöljyä
0.13kgrikottuja ohrasuurimoita (esikypsytetty)
0.8lmaitoa
½tlsuolaa
0.1kgtuorejuustoa
0.05lsitruunan mehua

Valmistusohje:
Kuullota sipulit öljyssä. Lisää suurimot ja kanaliemi ja anna kiehua hetki. Lisää maito ja anna hautua kypsäksi. Mausta suolalla, tuorejuustolla ja sitruunanmehulla. Tarkista maku. Annostele alkuruokalautasille ja nosta siivu paahdettua possunkylkeä päälle. Viimeistele annos rypsiöljyllä, juustoraasteella, lehtipersiljalla ja mustapippurilla.