Pariloitua possua ja artesaanimakkaraa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Makkarat

Ainekset:

1.2kgHK Rypsiporsas® Filetto, kypsä, pakaste (7539)
1.1kgHK Maakarit® Huberin huilu (5274)

Valmistusohje:
Grillaa tai pariloi lihat ja makkarat. Tarjoa Jalapeno-kermaviilin ja perunavartaiden kanssa.

Jalapeno-kermaviili

Ainekset:

0.6kgkermaviiliä
0.1kgvihreää jalapenoa (säilyke)
0.005kglehtipersiljahaketta
0.005kgruohosipulirenkaita
suolaa
sokeria
mustapippuria

Valmistusohje:
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku. Anna maustua hetki kylmässä.

Paahdetut perunat

Ainekset:

1.2kgpieniä kuoripäällisiä perunoita
0.05loliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
lehtipersiljahaketta
10kplgrillivartaita

Valmistusohje:
Laita pestyt perunat voideltuun Gn-astiaan. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Paahda +180 °C uunissa noin 20 minuuttia. Lisää lehtipersilja ja jaa perunat vartaisiin.