Broileripyörykät ja Appelsiini-voikastike

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri, Pihvit, pyörykät, mureke, siivet

Ainekset:

1.25kgKariniemen Kananpojan pyörykkä (2353)

Valmistusohje:
Kuumenna pyörykät yhdistelmätoiminnolla +145 °C:ssa noin 10 minuuttia. Tarjoa pyörykät Appelsiini-voikastikkeen ja HK Punajuuri-vuohenjuustopaistoksen kanssa.

Appelsiini-voikastike

Ainekset:

0.15kgsipulikuutioita
0.03kgvoita
1-2rklsinappia
1-2rklvaaleaa siirappia
0.03lsitruunan mehua
0.2lappelsiinin mehua
0.4lkanalientä
0.5kgvoikuutioita
appelsiinin kuorta
(suolaa)

Valmistusohje:
Kuullota sipulit. Sekoita joukkoon sinappi ja siirappi. Kiehauta. Lisää loput ainekset ja kuumenna. Soseuta kastike hienoksi ja lisää voikuutiot pikkuhiljaa (voi saostaa kastikkeen). Tarkista maku. Lisää lopuksi appelsiinin kuoriraaste.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet