Filetto-tacot

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat

Ainekset:

1.5kgHK Rypsiporsas® Filetto, pakaste (7539)
0.1loliiviöljyä
1rklsuolaa
1rklmustapippuria
0.1lkorianteria
30kplpehmeitä maissitortilloja

Valmistusohje:
Grillaa filettoihin rapea pinta, mausta ja viipaloi. Valmista muut täytteet. Kokoa tacot ja nauti.

Salsa Verde

Ainekset:

0.2kgtomatilloa
0.15kgpaprikaa (vihreä)
0.1kgjalapenoa (tuore)
0.07kgkorianteria
2limen mehu
0.05lrypsiöljyä
1rklsokeria
2tlsuolaa

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki raaka-aineet ja soseuta monitoimilaitteella.

Pico de Gallo

Ainekset:

0.5ltomaattikuutioita
0.1kgsipulihaketta
0.3lkorianterihaketta
3kpljalapenoa (tuore)
1limen mehu
1rklsuolaa
2rklsokeria
0.05loliiviöljyä

Valmistusohje:
Sekoita kaikki raaka-aineet ja tarkista maku. Anna maustua hetki.