Grillattua porsaan plumaa ja Feta-papusalaattia

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

2kgHK Viljaporsaan Pluma, kypsä, pakaste (7334)
0.1loliiviöljyä
0.1ltimjamihaketta
2rklsuolaa
2rklmustapippuria

Valmistusohje:
Grillaa sulatetut possun plumat ja mausta. Viipaloi. Tarjoa mehevän possunlihan lisäkkeenä Feta-papusalaattia, valkosipulijogurttia ja uunisipuleita.

Feta-papusalaatti

Ainekset:

0.3kgneulapapuja
0.1kgvarsiselleriviipaleita
0.15kgkukkakaalianuppuja
0.15kgpikkelöityä punasipulia
0.1kgpikkelöityä omenaa
0.15kgFeta-juustoa
0.05loliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki raaka-aineet ja anna maustua.

Valkosipulijogurtti

Ainekset:

0.5lTurkkilaista jogurttia
3kplvalkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2tlsuolaa
0.5tlmustapippuria
0.05loliiviöljyä

Valmistusohje:
Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna maustua kylmässä.

Uunisipulit

Ainekset:

5kplisoja sipuleita
0.05loliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Mausta kuorelliset sipulit suolalla, pippurilla ja öljyllä. Paahda +200 °C uunissa 35 minuuttia. Puolita sipulit pitkittäin.