Huberin Huilu ja Sinapinsiemen-perunasalaatti

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Ainekset:

1.5kgHK Maakarit® Huberin Huilu (5274)

Valmistusohje:
Lado makkarat Gn-vuokaan ja paista +150 °C uunissa 10-15 minuuttia.

Sinapinsiemenpikkelssi

Ainekset:

0.2lsinapinsiemeniä
0.2lsokeria
0.2lvettä
0.2lväkiviinaetikkaa
suolaa

Valmistusohje:
Laita raaka-aineet kattilaan ja anna hautua, kunnes pikkelssi on hieman saostunut. Mausta suolalla.

Sinapinsiemen-perunasalaatti

Ainekset:

1.25kgpieniä, kuorellisia perunoita kypsänä
0.1kgkevätsipuliviipaleita
0.075lsinapinsiemenpikkelssiä
0.003kglehtipersiljahaketta
0.05loliiviöljyä
0.02lsherryviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Halkaise perunat. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä.

Kermaviilikurkut

Ainekset:

0.6kgkurkkua
0.3kgkermaviiliä
0.003kglehtipersiljahaketta
0.01lsitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Viipaloi kurkut. Yhdistä kaikki ainekset ja anna maustua kylmässä.