
Huberin Huilu ja Sinapinsiemen-perunasalaatti
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat
Ainekset:
1.5 | kg | HK Maakarit® Huberin Huilu (5274) |
Valmistusohje:
Lado makkarat Gn-vuokaan ja paista +150 °C uunissa 10-15 minuuttia.
Sinapinsiemenpikkelssi
Ainekset:
0.2 | l | sinapinsiemeniä |
0.2 | l | sokeria |
0.2 | l | vettä |
0.2 | l | väkiviinaetikkaa |
suolaa |
Valmistusohje:
Laita raaka-aineet kattilaan ja anna hautua, kunnes pikkelssi on hieman saostunut. Mausta suolalla.
Sinapinsiemen-perunasalaatti
Ainekset:
1.25 | kg | pieniä, kuorellisia perunoita kypsänä |
0.1 | kg | kevätsipuliviipaleita |
0.075 | l | sinapinsiemenpikkelssiä |
0.003 | kg | lehtipersiljahaketta |
0.05 | l | oliiviöljyä |
0.02 | l | sherryviinietikkaa |
suolaa | ||
mustapippuria |
Valmistusohje:
Halkaise perunat. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä.
Kermaviilikurkut
Ainekset:
0.6 | kg | kurkkua |
0.3 | kg | kermaviiliä |
0.003 | kg | lehtipersiljahaketta |
0.01 | l | sitruunamehua |
suolaa | ||
mustapippuria |
Valmistusohje:
Viipaloi kurkut. Yhdistä kaikki ainekset ja anna maustua kylmässä.