Rypsiporsaan filettoa ja muhennettua sipulia

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat

Annoskoko: 250 g

Ainekset:

9kgHK Rypsiporsas® Filetto, kypsä, pakaste
5kgsipuliviipaleita
0.05lkurkumaa
rypsiöljyä
10lkermakastiketta
1.5lruokakermaa
lehtipersiljaa

Valmistusohje:
Freesaa sipuliviipaleet ja kurkuma rypsiöljyssä padassa. Hauduta pehmeiksi. Valmista kermakastike pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastike ja ruokakerma pataan. Kiehauta. Leikkaa filetot 2-3 osaan ja lado Gn-vuokiin (n. 2 kg/vuoka). Annostele kastike päälle (1,5 l/Gn-vuoka). Kuumenna (sisälämpötila +70 °C). Koristele persiljahakkeella ja tarjoa esim. HK Perunasoseen kanssa.