
Broileria tahitilaiseen tapaan
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri, Kypsät lihat
Erityisruoka: Gluteeniton
Annoskoko: 180 g
Ainekset:
12 | kg | Kariniemen Kananpojan paistipala, sous vide |
1.8 | l | vettä |
0.03 | kg | kanaliemijauhetta |
0.01 | kg | kurkumaa |
0.01 | kg | currya |
0.2 | kg | maissitärkkelystä |
1.8 | kg | mangososetta |
2 | l | ananasmehua |
1.5 | l | ruokakermaa |
lehtipersiljaa | ||
Valmistusohje:
Lado broilerin paistipalat Gn-vuokiin. Yhdistä kanaliemi, mausteet, maissitärkkelys, soijakastike, mangosose, ruokakerma ja ananasmehu keskenään. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa soijakastiketta. Kaada liemi vuokiin broileripalojen päälle. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 160 °C:ssa noin 20 minuuttia. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.