Ylikypsää possunniskaa ja kapris-sipulikastiketta

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat

Annoskoko: 150 g

Ainekset:

3kgHK Ylikypsä Porsaan niska, viipaloitu, pakaste (6129)

Valmistusohje:
Nosta possunniskaviipaleet vadille.

Kapris-sipulikastike

Annoskoko: 70 g

Ainekset:

1lHK Demi-glace kastikepohja (7221)
0.05lpunaviinietikkaa
0.2kgsipuliviipaleita
0.15kgkaprismarjoja
0.03kgsokeria
rypsiöljyä
suolaa
mustapippurirouhetta
0.03kglehtipersiljahaketta

Valmistusohje:
Kuullota sipuliviipaleet rypsiöljyssä. Lisää etikka, demi-glace kastikepohja, sokeri ja kaprikset. Hauduta hetki. Mausta ja tarkista maku. Lisää lopuksi hienonnettu lehtipersilja. Tarjoile ylikypsän possun kera.