Porsaanposkipata ja Kaura-juurespaistos

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha, Kypsät lihat

Annoskoko: 165 g

Ainekset:

2kgHKScan Pro Haudutettu porsaan poski, pakaste (7039)
0.1loliiviöljy
0.3kgsipulihake
10kplvalkosipulinkynsi, viipaloitu
basilika, hienonnettu
0.2kgtomaattikuutio
1.5kg tomaattimurska
0.05lpunaviinietikka
1rklsuola
1rklsokeri
2tlmustapippuri

Valmistusohje:
Freesaa sipulit oliiviöljyssä. Lisää etikka, mausteet, basilika ja tomaattimurska. Kiehauta. Lisää porsaan posket liemineen ja sekoita hyvin. Kaada pata 1/1 Gn -vuokaan ja hauduta 1 tunti +150 °C uunissa.

Kaura-juurespaistos

Annoskoko: 200 g

Ainekset:

1kgporkkanaviipale
1kgperunaviipale
0.5kglanttulohko
0.3kgpalsternakkaviipale
0.2kgpurjoviipale
0.05loliiviöljy
1tlsuola
1tlmustapippuri
1rklsokeri
0.05lvalkoviinietikka
0.5lkaurahiutale
0.1kgvoisula
0.1kgjuustoraaste
0.1lpersiljahake

Valmistusohje:
Sekoita kasvikset, oliiviöljy, suola ja mustapippuri keskenään ja paahda +200 °C 20 minuuttia. Sekoita voisula, kaurahiutaleet, juustoraaste ja persilja keskenään. Ripottele paahdettujen juuresten päälle ja jatka paistamista +200 °C:ssa 10 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet