Porsasrulla ja beluga-linssipaistos

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

2kgHK Rypsiporsas® Kylki, luuton
1sitruunan mehu ja kuori raastettuna
5valkosipulinkynttä murskattuna
0.1llehtipersiljaa hienonnettuna
0.05ltuoretta rosmariinia hienonnettuna
0.05lDijon sinappia
0.5kgHK Viljaporsaan Sisäfilee
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Leikkaa kylki auki kirjamaiseksi levyksi ja nuiji varovasti litteämmäksi. Sekoita sitruunamehu, kuoriraaste, valkosipulimurska, lehtipersilja, rosmariini ja sinappi keskenään. Suolaa ja pippuroi kylki ja hiero mausteseos lihan pintaan. Mausta possun sisäfilee suolalla ja pippurilla. Nosta filee pitkittäin kyljen alkuosaan. Kieritä rullaksi ja sido paistilangalla. Laita porsasrulla voideltuun uunivuokaan ja paista 80 °C uunissa 10 tuntia. Kun rulla on kypsä, paahda siihen kauniin ruskea paistopinta 250 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Beluga-linssipaistos

Ainekset:

0.1lsipulikuutioita
1rklvalkosipulimurskaa
2rkloliiviöljyä
0.4lbeluga-linssejä huuhdeltuna
2rkltuoretta timjamia
1tlsuolaa
0.2lkuivaa valkoviiniä
0.3lvettä
2rklvoita
mustapippurirouhetta

Valmistusohje:
Freesaa sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää linssit ja hienonnettu timjami. Mausta suolalla. Kaada joukkoon viini ja vesi. Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes linssit ovat kypsiä. Paista valutetut linssit voissa ja mausta mustapippurilla.

Paahdetut tomaatit

Ainekset:

0.3kgluumutomaatteja
0.03loliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä

Valmistusohje:
Aseta tomaatit uunipelille ja mausta. Paahda 100 °C uunissa noin yksi tunti.