Possunkylkisalaatti Nizzalaisittain

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

1kgHK Rypsiporsas® kylki, luuton, pakaste
3rklmerisuolaa
1rklfenkolinsiemeniä, paahdettuna ja murskattuna
1tlmustapippuria, paahdettuna ja murskattuna
erilaisia salaatteja
keitettyjä perunoita
keitettyjä vihreitä papuja
keitettyjä viiriäisen munia
tuorekurkkua
retiisiä
tomaattia
ruohosipulia
mustia oliiveja (ryöpätty, kuivattu, jauhettu)
oliiviöljyä

Valmistusohje:
Leikkaa kyljestä nahka pois ja viillä rasvaan 2 mm:n vakoja vieri viereen. Hiero suola, fenkolinsiemenet ja mustapippuri viiltoihin. Anna maustua yön yli. Pyyhi pois ylimääräinen suola. Aseta liha uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Paahda kuumassa 300 °C uunissa 20 minuuttia. Käännä liha ympäri ja laske lämpötila 110 °C:ksi. Kypsennä vielä 1,5 – 2 tuntia. Leikkaa annospaloiksi (porsaan voi tarjota lämpimänä tai jäähtyneenä). Kokoa salaatti kasviksista, nosta kylkipaloja päälle ja mausta oliivijauheella sekä oliiviöljyllä.