Pippurinen jauheliha-kasvisvuoka

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Kypsät lihat

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

1kgHK Ruskistettu naudan jauheliha (7663)
3kgperunakuutio
0.5kgporkkanakuutio
0.5kgpalsternakkakuutio
0.5kglanttukuutio
0.5kgkurpitsakuutio
0.5kgsipulikuutio
0.1l timjami, tuore
0.1lrypsiöljy
0.1kgpippurikastikejauhe
1lvesi
1tlsuola
1tlmustapippurirouhe

Valmistusohje:
Voitele 1/1-65 Gn vuoka. Kiehauta vesi ja kastikeainekset. Sekoita rypsiöljy, kasvikset ja mausteet keskenään ja paahda yhdistelmätoiminnolla 200 °C:ssa (höyry 50 %) 20 minuuttia. Lisää jauheliha ja pippurikastike. Sekoita, tarkista maku ja kuumenna yhdistelmätoiminnolla 200 °C:ssa (höyry 50 %) 10 minuuttia.