Jauheliha-makaronikeitto

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Kypsät lihat

Annoskoko: 350 g

Ainekset:

1.5kgHK Ruskistettu naudan jauheliha (7663)
0.35 kgsipulikuutioita
0.02kgvalkosipuliviipaleita
0.4kgpaprikakuutioita
0.4kgporkkanakuutioita
0.1kgrypsiöljyä
0.6kgsarvimakaronia
0.15kgherneitä, pakaste
1kgtomaattimurskaa
0.1kgtomaattipyreetä
3lvettä
0.04kglihaliemijauhetta
0.06kgoreganoa (kuivattu)
3kpllaakerinlehtiä
persiljahaketta

Valmistusohje:
Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää tomaattipyree ja jatka freesaamista hetki. Yhdistä joukkoon lihaliemi, tomaattimurska sekä mausteet ja kiehauta. Lisää makaronit ja jauheliha. Hauduta kunnes makaroni kypsää. Lisää lopuksi herneet, kuumenna ja tarkista maku. Ripottele pinnalle persiljahaketta.