
Broileri-curryvuoka
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri, Kypsät lihat
Annoskoko: 350 g
Ainekset:
1.5 | kg | Kariniemen Uunipaahdettu broilerinliha (2365) |
0.4 | kg | tomaattiviipaleita |
0.025 | kg | rypsiöljyä |
1 | kg | riisiä |
0.15 | kg | sipulikuutioita, pakaste |
0.4 | kg | kesäkurpitsaviipaleita |
0.4 | kg | maissia, pakaste |
suolaa | ||
mustapippurirouhetta | ||
2 | l | vettä |
0.08 | kg | kanaliemijauhetta |
Valmistusohje:
Kuullota riisi, sipuli ja kesäkurpitsa öljyssä. Lisää maissi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada 1/1 -65 Gn vuokaan. Lisää kanaliemi ja sekoita. Kypsennä yhdistelmätoiminnolla 150 °C:ssa 20 minuuttia. Lado broilerisuikaleet ja tomaattiviipaleet riisin päälle. Lisää juustokastike ja kuorruta 175 °C:ssa 10 minuuttia.
Juustokastike
Ainekset:
0.8 | kg | JuustoCrèmeä (Knorr) |
1.2 | l | ruokakermaa |
0.025 | kg | Maizena Snowflake (Knorr) |
0.02 | kg | currytahnaa |
0.05 | kg | Sweet Chili -maustekastiketta |
0.2 | kg | juustoraastetta |
Valmistusohje:
Valmista juustokastike: laita kattilaan kaikki ainekset ja kiehauta.