Makkarapihvit ja hernemuhennos

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Annoskoko: 75 g

Ainekset:

1.5kgHK Camping™ Makkarapihvi (5408)

Valmistusohje:
Voitele Gn-vuoka. Lado makkarat vuokaan ja paista 175 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Hernemuhennos

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

1kgherneitä (pakaste)
1lruokakermaa
0.04kgMaizenaa
1tlsuolaa
1/4tlvalkopippuria

Valmistusohje:
Sekoita kerma ja maissijauhot. Kiehauta. Lisää herneet. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Kuumenna ja tarkista maku. Tarjoa muhennos makkarapihvien ja sinappipikkelssin kanssa.

Sinappipikkelssi

Ainekset:

0.2lsinapinsiemeniä
0.2lsokeria
0.2lvettä
0.2lväkiviinaetikkaa
0.5tlsuolaa

Valmistusohje:
Laita kaikki ainekset kattilaan ja anna hautua 5-10 minuuttia. Jäähdytä.