Broilerilasagnette

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Kypsät lihat

Annoskoko: 260 g

Ainekset:

1kgKariniemen Kypsä broilerin jauheliha (8476)
0.7kgLasagnette täysjyvä (Knorr)
0.8kgporkkanasuikaleita
Kastike:
1.5lvettä
1lruokakermaa
0.4kgjuustoraastetta
0.005kgmustapippuria (jauhettu)
0.005kgrosmariinia
0.05kgvalkosipulitahnaa
0.25kgPaprikano-kastike, jauhe (Knorr)
2tlsuolaa
0.1ltomaattiketsuppia

Valmistusohje:
Voitele 1/1-60 Gn vuoka. Sekoita lasagnette, porkkana ja jauheliha keskenään. Yhdistä kastikkeen ainekset ja kaada massan päälle. Kypsennä 150 ° C:ssa (kosteus 50 %) n. 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.