Lihamureke-stroganoff ja porkkana-perunasose

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Pihvit, pyörykät, mureke, siivet

Annoskoko: 130 g

Ainekset:

2kgHK Murekemassa (7759)
0.15kgtomaattiketsuppia
0.05kgrypsiöljyä
0.3kgsipulisuikaleita
0.3kgherkkusieniviipaleita
0.3kgsuolakurkkukuutioita
0.01kglehtipersiljahaketta
suolaa
mustapippurirouhetta

Valmistusohje:
Freesaa sipuli ja sienet öljyssä. Lisää suolakurkut ja lehtipersilja. Mausta ja jäähdytä hetki. Yhdistä seos murekemassan joukkoon. Muotoile murekkeeksi ja sivele pinnalle ketsuppia. Kypsennä höyrypaistolla 140 °C noin 50 minuuttia.

Porkkana-perunasose

Annoskoko: 100 g

Ainekset:

1kgHK Perunasose (7931)
1kgporkkanasosetta

Valmistusohje:
Sekoita ainekset keskenään, kuumenna ja tarkista maku.

Tumma smetanakastike

Ainekset:

1lvettä
0.14kgTumma punasipulikastike (Knorr)
0.1kgranskankermaa

Valmistusohje:
Valmista kastike ohjeen mukaan ja lisää ranskankerma. Kiehauta ja tarkista maku.