Oktober Party

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

1.2kgFlodins Paneroitu porsaanleike, pakaste
lehtikaalia

Valmistusohje:
Irrota lehtikaalin lehdet kannasta ja huuhtele. Valmista täytteet. Kypsennä leikkeet rasvakeittimessä ja suikaloi. Asettele kaalinlehdet tarjoiluvadille (3 lehteä/hlö). Annostele possusuikaleita, sinappimajoneesia sekä pekoni-punasipulipikkelssiä lehdille ja nauti.

Sinappimajoneesi

Ainekset:

0.3kgmajoneesia
0.06kgmakeaa sinappia
0.06kgtulista sinappia
2rklsinappikaviaaria
sitruunaa
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki ainekset keskenään.

Sinappikaviaari

Ainekset:

0.02lsinapinsiemeniä
0.02lsokeria
0.02lvettä
0.02lväkiviinaetikkaa

Valmistusohje:
Laita kaikki ainekset kattilaan ja anna hautua 5-10 minuuttia. Jäähdytä.

Pekoni-punasipulipikkelssi

Ainekset:

0.3kgHK Amerikan Pekoni®
0.2kgsuikaloitua punasipulia
0.1lväkiviinaetikkaa
0.2lvettä
0.2lsokeria

Valmistusohje:
Ruskista kuutioitu pekoni ja anna jäähtyä. Kiehauta liemen ainekset, lisää punasipulisuikaleet, jäähdytä ja valuta. Yhdistä joukkoon pekonikuutiot.