Rapea porsaanleike ja pinaatti-perunasalaatti

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

1.5kgHK Viljaporsaan ulkofileeleike, nuijittu (3202)
suolaa
mustapippuria
3kplkananmunia
0.4lvehnäjauhoja
1lpanko-korppujauhoja
0.1kgkapriksia
5kplsitruunoita puolitettuina

Valmistusohje:
Nuiji leikkeet kelmun välissä noin 2 mm paksuisiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa kananmunat. Laita vehnäjauhot, panko-korppujauhot ja vatkatut kananmunat kaikki omille vadeilleen. Kasta porsaanleikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunaseoksessa ja lopuksi panko-korppujauhoissa. Kypsennä leivitetyt leikkeet rasvakeittimessä kauniin ruskeiksi. Friteeraa kaprikset rapeiksi. Paista sitruunapuolikkaat pannulla niin, että saavat väriä.

Pinaatti-perunasalaatti

Ainekset:

1.5kgHK Maalaisperunasalaatti (7554)
0.1kgbabypinaattia

Valmistusohje:
Sekoita babypinaatit perunasalaatin joukkoon. Tarjoa rapean porsaanleikkeen, friteerattujen kapristen ja paistettujen sitruunapuolikkaiden kanssa.