Mallasbroileri ja punasipuli-mallasvinegretti

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Broileri

Mallasbroileri

Ainekset:

2kgKariniemen Kananpojan paistileikkeitä, miedosti suolattu (2210)
0.150kgmallasrubia
0.150kgkaljamaltaita
0.005kgmustapippurirouhetta
0.005kgsuolaa
0.04kgsokeria

Valmistusohje:
Jauha kaljamaltaat maustemyllyssä. Sekoita mallasrubin ainekset ja hiero broilerin paistileikkeiden pintaan. Kypsennä maustetut leikkeet pannulla tai uunissa.

Punasipuli-mallasvinegretti

Ainekset:

0.1kgpunasipulihaketta
0.05kgmallasrubia
0.15lpunaviinietikkaa
0.03kgsokeria
0.2lrypsiöljyä
0.1loliiviöljyä

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita. Anna maustua pari tuntia kylmässä.

Maalaismuusi

Ainekset:

1.5kgperunoita (kuoripäällisiä)
0.3kgsmetanaa
0.1kgvoita
suolaa
0.1lpersiljahaketta

Valmistusohje:
Keitä perunat kypsiksi. Soseuta kuorineen ja lisää loput ainekset. Tarkista maku. Tarjoa mallasbroilerin ja punasipuli-mallasvinegretin kanssa.