Paahdettua Porsaankylkeä sienisalaatin kera

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Vuoden Kokki 2015 Ismo Sipeläisen HKScanille suunnittelema annos.

Ainekset:

2 kgHK Rypsiporsas® Kylki, luuton
valkosipulia
timjaminoksia
voita
5kplomenaa

Valmistusohje:
Laita porsaankylki, valkosipuli, timjaminoksat ja nokare voita vakuumipussiin. Kypsennä höyrytoiminnolla 65 °C:ssa yön yli. Anna jäähtyä jääkaapissa ennen leikkaamista. Viipaloi kylki (n. 1 cm) ja paahda paistinpannulla kullan ruskeaksi. Lohko omenat ja poista siemenkodat. Paista omenalohkot nopeasti kyljestä irronneessa rasvassa ja tarjoile kylkisiivujen kera.

Sienisalaatti

Ainekset:

0.5kgsuolasienikuutioita
0.1kgsipulikuutioita
0.2kgranskankermaa
mustapippuria
0.1kgpuolukoita

Valmistusohje:
Huuhtele suolasienet kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Yhdistä joukkoon sipulikuutiot ja ranskankerma. Mausta mustapippurilla. Tarkista maku. Lisää salaattiin puolukat hieman ennen tarjoilua. Voit käyttää myös valmista HK Sienisalaattia.