Härän poskia kasviksilla

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Naudanliha, Kypsät lihat

Vuoden Kokki 2015 Ismo Sipeläisen HKScanille suunnittelema annos.

Ainekset:

4kgHKScan Pro Haudutettu naudanposki
1kgperunaa
1kgporkkanaa
1kgsipuleita (puna-,kelta-,hopea- ja shalottisipuli)
0.5kgparsakaalia
0.5kgruusukaalia
0.5kgherkkusieniä
0.25kgpapuja
0.5kgvoita
0.05kgsuolaa
mustapippuria myllystä

Valmistusohje:
Lämmitä naudanposket omassa liemessään. Lisää joukkoon voi ja anna hautua kasaan lihoja välillä käännellen. Kuori perunat, sipulit sekä porkkanat. Leikkaa peukalon kokoisiksi paloiksi. Puolita ruusukaalit, herkkusienet sekä pavut. Poista parsakaaleista kannat ja leikkaa nuput. Paahda kasvikset uunissa (+180 °C) pienessä määrässä öljyä noin 30 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Nostele posket kasvisten päälle ja tarjoile.