
Grillatut makkarat ja murskattua pinaatti-perunaa
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat
Makkarat
Ainekset:
1.5 | kg | HK Maakarit™ Nürnbergin Günther makkaroita |
Valmistusohje:
Grillaa makkarat kauniin ruskeiksi. Tarjoa lisänä murskattua pinaatti-perunaa ja jeera-jogurttia.
Murskatut pinaatti-perunat
Ainekset:
1.5 | kg | varhaisperunoita |
0.3 | kg | voita esim. Valio Eila® voi |
0.15 | kg | babypinaattia |
1 | rkl | suolaa |
Valmistusohje:
Keitä perunat ja paahda voi. Murskaa kypsät perunat ja lisää joukkoon voi sekä pinaatit. Sekoita hyvin ja mausta suolalla.
Jeera-jogurtti
Ainekset:
1 | l | turkkilaista jogurttia esim. Valio Turkkilainen jogurtti |
½ | sitruunan mehu ja kuori | |
2 | rkl | juustokuminaa |
2 | tl | suolaa |
0.05 | l | sokeria |
Valmistusohje:
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä.