Grillatut makkarat ja murskattua pinaatti-perunaa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Makkarat

Ainekset:

1.5kgHK Maakarit™ Nürnbergin Günther makkaroita

Valmistusohje:
Grillaa makkarat kauniin ruskeiksi. Tarjoa lisänä murskattua pinaatti-perunaa ja jeera-jogurttia.

Murskatut pinaatti-perunat

Ainekset:

1.5kgvarhaisperunoita
0.3kgvoita esim. Valio Eila® voi
0.15kgbabypinaattia
1rklsuolaa

Valmistusohje:
Keitä perunat ja paahda voi. Murskaa kypsät perunat ja lisää joukkoon voi sekä pinaatit. Sekoita hyvin ja mausta suolalla.

Jeera-jogurtti

Ainekset:

1lturkkilaista jogurttia esim. Valio Turkkilainen jogurtti
½sitruunan mehu ja kuori
2rkljuustokuminaa
2tlsuolaa
0.05lsokeria

Valmistusohje:
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua kylmässä.