Broilerinfileet curry-limekastikkeessa

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Kypsät lihat

Ainekset:

12kgKariniemen Kananpojan fileepihvi, kypsä, pakaste (7746)

Valmistusohje:
Laita fileepihvit voideltuun GN vuokaan ja kuumenna +95 °C uunissa kunnes fileiden sisälämpötila +75 °C.

Curry-limekastike

Ainekset:

0.6kgcurrykastikeaineksia
vettä
2lruokakermaa (kasvisrasva)
0.2lhunajaa
0.4llimemehua

Valmistusohje:
Valmista currykastike pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon hunaja, limemehu ja ruokakerma. Anna hautua hetki. Kaada valmis currykastike kuumien broilerinfileiden päälle.

Lisäkeriisi

Ainekset:

5lriisiä
0.06kgsuolaa
vettä
hienonnettua kardemummaa
0.6lrusinoita
0.002kgsahramia
0.2loliiviöljyä
0.1kgkorianteria
0.1kgpersiljaa

Valmistusohje:
Laita riisi voideltuihin GN vuokiin ja mausta suolalla. Lisää vettä niin että riisi peittyy. Kypsennä yhdistelmälaitteessa höyrytoiminnolla noin 40 minuuttia. Hienonna persilja ja korianteri. Lisää kypsän riisin joukkoon rusinat, sahrami, persilja, korianteri, kardemumma, oliiviöljy ja tarvittaessa suolaa. Sekoita hyvin. Viimeistele curryjauheella ja persiljahakkeella.