Karitsan Kyljykset Rosmariini Mie De Pain ja Maustekurkkurahka

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Lammas, riista

Karitsan Kyljykset

Ainekset:

2.25kgAnnerstedt Karitsan karee (5 kpl)
5kplvalkosipulinkynsiä viipaleina
0.1kgvoita esim. Valio Eila® voi
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Leikkaa karitsan kareet kyljyksiksi. Sulata voi paistinpannussa ja lisää valkosipuliviipaleet. Paista kyljykset valkosipulivoissa ja mausta suolalla ja pippurilla. Pyyhkäise kyljysten pintaan 1tl Rosmariini Mie de Pain -kuorrutetta ja anna vetäytyä +70 °C uunissa 5 minuuttia. Tarjoa lisänä maustekurkkurahkaa.

Rosmariini Mie de Pain

Ainekset:

10viipaletta maalaisleipää
1nippulehtipersiljaa
1nippurosmariinia
0.1lDijon sinappia
0.3 kgvoita esim. Valio Eila® voi
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Laita kaikki raaka-aineet tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi.

Maustekurkkurahka

Ainekset:

0.4kgmaitorahkaa esim. Valio maitorahka laktoositon
3kplmaustekurkkua kuutioina
1nippu ruohosipulisilppua
1rklsokeria
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Sekoita kaikki ainekset keskenään.