Riista-punajuurilasagne

Annosmäärä:
Annoskoko: 300
Pääraaka-aine: Muut valmisruuat

Annoskoko: 300 g

Ainekset:

6.6kgAnnerstedt Riistakäristystä
5.3kgpunajuuria, kuorittu
5.3kgnauriita, kuorittu
1.3 kgjuustokastikeaineksia
6.6kgruokakermaa, laktoositon
0.018kgtimjamia, kuivattu
2.2kgjuustoraastetta
2.65kglasagnelevyjä

Valmistusohje:
Aja punajuuret ja nauriit vihannesleikkurilla 2 mm terällä viipaleiksi. Valmista juustokastike ohjeen mukaan. Lisää puolet juustoraasteesta ja mausta timjamilla. Voitele 1/1 65 Gn-vuoat. Kokoa lasagne; punajuuriviipaleita, juustokastiketta, Annerstedt Riistakäristystä, naurisviipaleita ja lasagnelevyjä. Tee kolme kerrosta. Lisää pinnalle vielä juustoraastetta. Kypsennä 175°C uunissa noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.