Härkätartar ja Pikkelöity Rosolli

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Naudanliha

Ainekset:

0.8kgHK Takuumurea naudan ulkofilee
1tlsuolaa
0.5tlmustapippuria
10tippaaTabascoa

Valmistusohje:
Leikkaa naudan ulkofilee pieniksi kuutioiksi. Mausta suolalla, mustapippurilla ja Tabascolla.

Pikkelöity Rosolli

Ainekset:

maustekurkkukuutioita
porkkanakuutioita
sipulikuutioita
punajuurilohkoja
0.2lvettä
0.2lsokeria
0.1lväkiviinaetikkaa
2tlsuolaa

Valmistusohje:
Paahda punajuurilohkot. Kiehauta porkkana- ja sipulikuutiot liemessä. Anna jäähtyä ja valuta. Annostele Rosollin ainekset Härkätartarille ja tarjoa lisänä punajuurikermaa sekä rapeita saaristolaisleipälastuja.