Täytetty porsaan kylkirulla

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Porsaanliha

Ainekset:

1.9kgHK Viljaporsaan Kylki
0.55kgHK Viljaporsaan Sisäfilee
suolaa
mustapippuria
0.1lpersiljahaketta
0.05lrosmariinihaketta
2päärynää
0.1lsinapinsiemeniä
0.2lvettä
0.1lväkiviinaetikkaa
0.2lsokeria
1rklsuolaa

Valmistusohje:
Valmista pikkelöidyt sinapinsiemenet yhdistämällä kaikki ainekset ja hauduta 20 minuuttia. Leikkaa porsaankylki auki, mausta suolalla ja mustapippurirouheella. Levitä pikkelöidyt sinapinsiemenet, yrtit ja viipaloidut päärynät kyljelle. Lisää porsaan sisäfilee ja kääri tiukalle rullalle ja sido narulla. Nosta uunivuokaan ja kypsennä matalalämmöllä +80 °C:ssa 12 tuntia.

Punaviinipäärynät

Ainekset:

1lpunaviiniä
0.5lsokeria
3kanelitankoa
15neilikkaa
10päärynää

Valmistusohje:
Kiehauta liemen ainekset. Kuori päärynät ja poista siemenet kovertamalla. Lisää hedelmät liemeen ja hauduta 20 minuuttia. Jäähdytä ja säilytä liemessä.

Siiderikastike

Ainekset:

2plokuivaa siideriä
1sipulia hienonnettuna
1omena kuutioituna
0.05lomenaviinietikkaa
1lHK Demi-glace kastikepohjaa

Valmistusohje:
Freesaa sipuli ja omena, lisää omenaviinietikka ja siideri. Keitä hetki kasaan ja lisää demi-glace. Hauduta noin 20 minuuttia ja tarkista maku.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet