Makkaraburrito

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Makkara-papuhöystö

Ainekset:

3kgHK Sininen Lenkki® Makkarakuutioita
0.5kgsipulia hienonnettuna
0.07kgvalkosipulinkynsiä viipaleina
0.25lrypsiöljyä
5rklkorianterin siemeniä
5punaista chiliä kuutioina
0.24kgsäilykejalapenoa kuutioina
2lvalkoisia säilykepapuja
0.75kgtomaattia kuutioina
5limen mehu
2ltomaattimurskaa
0.5lvettä
1ltuoretta korianteria hienonnettuna
suolaa, mustapippuria

Valmistusohje:
Kuullota sipulit, korianterinsiemenet, chilit, pavut ja tomaatit rypsiöljyssä. Lisää limemehu, tomaattimurska ja vesi. Anna hautua noin 10 minuuttia. Ruskista makkarakuutiot kevyesti. Lisää höystöön makkarat ja tuore korianteri. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Ainekset:

20kplisoa vehnätortillaa
5kplkypsää avokadoa
5lmakkara-papuhöystöä
romainesalaattia

Valmistusohje:
Lämmitä tortillat. Täytä romainesalaatin lehdillä, makkarahöystöllä ja avokadolohkoilla. Käännä rullalle ja lado Gn-vuokaan. Kuumenna 200 °C:ssa.

Pikkelöity punakaali

Ainekset:

1kgpunakaalisuikaleita
0.25lkirkasta balsamicoa
0.13lrypsiöljyä
0.25ltuoretta korianteria hienonnettuna
suolaa

Valmistusohje:
Yhdistä kaikki raaka-aineet ja anna marinoitua kylmässä 30 minuuttia.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet