Currywurstia ja fenkolisalaatti

Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Makkarat

Currywursti

Ainekset:

1.25kgHK Maakarit® Bratwursteja
0.05loliiviöljyä
0.2kgsipulia
5kplvalkosipulinkynttä
2.5rklcurrya
2rkltomaattipyreetä
0.2ltomaattiketsuppia
0.8kgtomaattimurskaa
0.4lvettä
1tlmustapippurirouhetta
1rklsuolaa

Valmistusohje:
Laita makkarat uunivuokaan ja paista 200 °C kauniin ruskeiksi. Freesaa sipuli, valkosipuli, curry ja tomaattipyree oliiviöljyssä. Lisää vesi, tomaattiketsuppi ja -murska sekä mausteet. Hauduta hetki. Kaada kuumien bratwurstien päälle. Tarjoa fenkolisalaatin kanssa.

Fenkolisalaatti

Annoskoko: 10

Ainekset:

0.3kgfenkolia
0.05kgkevätsipulia
0.1kgbabypinaattia
½sitruunan mehu
0.025loliiviöljyä
sokeria
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Viipaloi fenkoli ohuiksi siivuiksi ja laita rapeutumaan kylmään veteen noin tunniksi. Sekoita keskenään valutettu fenkoli ja muut aineet. Anna maustua hetki kylmässä.