Lammaspyörykät curry-jogurttikastikkeessa

Annosmäärä:
Annoskoko: 250 g
Pääraaka-aine: Pihvit, pyörykät, mureke, siivet

Ainekset:

2.5kgAnnerstedt Lammaspyöryköitä, raakapakaste (6901)
0.4kgsipulikuutioita
ruokaöljyä
0.08kgpunaista currytahnaa
2lruoanvalmistusjogurttia
1llihalientä
0.01kgvaalea suurustetta
suolaa

Valmistusohje:
Freesaa sipuli ja currytahna öljyssä. Lisää jogurtti ja lihaliemi. Suurusta ja tarkista maku. Laita jäiset pyörykät Gn-vuokaan ja kaada kastike päälle. Kypsennä kiertoilmatoiminnolla 165 °C:ssa noin 35 minuuttia. Tarjoa lisänä valkosipuliperunoita ja vihersalaattia.