Lammaspyörykät ja Tomaatti-makaronivuoka

Annosmäärä:
Annoskoko: Pyörykät 130 g + vuoka 155 g
Pääraaka-aine: Pihvit, pyörykät, mureke, siivet

Lammaspyörykät

Ainekset:

1.5kgAnnerstedt Lammaspyöryköitä, raakapakaste (6901)

Valmistusohje:
Paista sulamattomia pyöryköitä yhdistelmätoiminnolla +150 °C noin 20 minuuttia.

Tomaatti-makaronivuoka

Ainekset:

0.06kgsipulikuutioita
0.01kgvalkosipulinkynttä murskattuna
0.03kgoliiviöljyä
0.4kgpaseerattua tomaattia
0.015kgtomaattipyreetä
0.015kgsokeria
0.005kgsuolaa
0.002kgkanelia
4timjaminoksaa
0.1lkermaa
0.015kglehtipersiljahaketta
0.15kgjuustoraastetta
mustapippuria
chiliä
1kgkeitettyä jyvämakaronia

Valmistusohje:
Kuullota sipulit oliiviöljyssä. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä hetki. Lisää tomaattimurska, sokeri, suola, chili, mustapippuri, timjami ja kanelitanko. Hauduta noin 30 minuuttia. Lisää kerma ja hauduta hetki. Lisää viimeisenä lehtipersilja. Laita makaronit vuokaan ja lisää tomaattikastike. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista uunissa 175 °C noin 15 minuuttia. Tarjoa Välimeren lammaspyöryköiden lisukkeena.