Broileria Caprece & Mascarpone Polenta

Annosmäärä:

Pääraaka-aine: Siipikarja

Erityisruoka: kananmunaton

Broileria Caprece

Ainekset:

10kplKariniemen Kananpojan fileeperhosia
4kplmozzarella di buffalo juustoa
4kpltomaattia
20kplbasilikanlehteä
punaviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Tee 10 Caprecesalaattia latomalla tomaatti- ja mozzarellaviipaleet sekä basilikanlehdet limittäin. Mausta oliiviöljyllä, etikalla, suolalla ja pippurilla. Täytä fileeperhoset caprecesalaatilla. Ota pihveihin pannulla väri ja kypsennä uunissa 120 °C 15 minuuttia.

Polenta

Ainekset:

1.5lkanalientä
0.3lpolentajauhoja
1kplsitruunanmehu ja kuori
0.5ltuoreita timjaminlehtiä
0.4lparmesanraastetta
0.25lmascarponejuustoa
0.05kgvoita

Valmistusohje:
Kuumenna kanaliemi ja lisää polentajauhot koko ajan sekoittaen. Hauduta noin 2 minuuttia. Lisää loput ainekset ja sekoita hyvin. Anna hautua vielä pari minuuttia. Tarkista maku ja tarjoa välittömästi mehevän broilerin lisukkeena.