
Karjalanpaistia ja peruna-palsternakkasosetta
Annosmäärä:
Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit
Karjalanpaisti
Annoskoko: 250 g
Ainekset:
2 | kg | HK Karjalanpaistia sous vide |
Valmistusohje:
Kuumenna valmis Karjalanpaisti padassa tai pakkauksessaan höyryssä 100 °C:ssa.
Peruna-palsternakkasose
Ainekset:
0.5 | kg | HK Perunasosetta |
0.5 | kg | kuorittua palsternakkaa |
0.1 | kg | voita |
0.1 | l | kuohukermaa |
1 | tl | suolaa |
Valmistusohje:
Keitä palsternakat kypsäksi ja soseuta.
Kiehauta kattilassa voi ja kerma. Lisää joukkoon peruna- ja palsternakkasose.
Sekoita tasaiseksi massaksi ja tarkista maku. Tarjoa perinteisen, valmiiksi kypsennetyn HK Karjalanpaistin lisukkeena.