Karjalanpaistia ja peruna-palsternakkasosetta

Annosmäärä:

Pääraaka-aine: Valmiit ruoat ja komponentit

Karjalanpaisti

Annoskoko: 250 g

Ainekset:

2kgHK Karjalanpaistia sous vide

Valmistusohje:
Kuumenna valmis Karjalanpaisti padassa tai pakkauksessaan höyryssä 100 °C:ssa.

Peruna-palsternakkasose

Ainekset:

0.5kgHK Perunasosetta
0.5kgkuorittua palsternakkaa
0.1kgvoita
0.1lkuohukermaa
1tlsuolaa

Valmistusohje:
Keitä palsternakat kypsäksi ja soseuta. Kiehauta kattilassa voi ja kerma. Lisää joukkoon peruna- ja palsternakkasose. Sekoita tasaiseksi massaksi ja tarkista maku. Tarjoa perinteisen, valmiiksi kypsennetyn HK Karjalanpaistin lisukkeena.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet