Blinit kahdella täytteellä

Annosmäärä:

Pääraaka-aine: Lihavalmisteet, Valmiit ruoat ja komponentit

Blinitaikina

Ainekset:

0.02kghiivaa
0.2lmaitoa
0.1ltattarijauhoja
0.1lvehnäjauhoja
2kplkananmunankeltuaisia
1tlsuolaa
2kplkananmunanvalkuaisia

Valmistusohje:
Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja lisää jauhot, keltuaiset ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi ja anna sen käydä kylmässä yön yli. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto varovasti taikinan sekaan. Paista blinipannulla runsaassa kirkastetussa voissa.

Maalaispalvi tartar

Ainekset:

0.4kgKivikylän Maalaispalvikinkkua pieninä kuutioina
0.1kgsuolakurkkua
0.05kgtuorekurkkua
0.01kgpiparjuuriraastetta
0.05kgvihreää omenaa
1rklsinappia
0.05ltuoretta persiljasilppua
0.1lsmetanaa

Valmistusohje:
Poista suola- ja tuorekurkusta sekä omenista kuoret ja siemenet. Kuutioi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna maustua 30 minuuttia ja tarkista maku.

Sieni-possunpaisti tartar

Ainekset:

0.2kgHK Sienisalaattia
0.1kgHK Ohuen ohut Porsaan kylmäsavupaistia kuutioina
persiljahaketta

Valmistusohje:
Sekoita kaikki ainekset keskenään, anna maustua ja tarkista maku.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet