Kylpylän Parempi Hampurilainen

Annosmäärä:

Herkullinen hampurilainen suoraan Naantalin kylpylän keittiöstä.

Pääraaka-aine: Jauheliha, Naudanliha

Kylpylän Parempi Hampurilainen

Ainekset:

0.8gHK Naudan paistijauhelihaa
4kplsämpylää
8kplHK Amerikan pekoniviipaletta
4kpljuustosiivua (esim: Valio Kippari)
2kpltomaattia
1kplsipulia
1dltäysmajoneesia
makeaa chilikastiketta
salaatinlehtiä
Lea & Perrins -Worcestershirekastiketta
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje:
Sekoita majoneesista ja makeasta chilikastikkeesta hampurilaiskastike. Huuhtele salaatinlehdet, ja leikkaa tomaatit sekä punasipuli siivuiksi. Valmista jauhelihasta noin 200 gramman painoisia pihvejä. Nosta valmiit pihvit kuumalle paistinpannulle. Valele raa’alle puolelle Lea & Perrins -Worcestershire-kastiketta ja mausta merisuolalla. Paista molemmin puolin halumaasi kypsyysasteeseen, ja lisää paahdettua mustapippurirouhetta. Paista pekonit rapeaksi. Rakenna hampurilainen siten, että se on helppo syödä käsin tai veitsellä & haarukalla. Toisin sanoen laita sämpylän pohjalle ensin kastike, salaatti, pekoni, tomaatti ja pihvi, juusto sekä sipuli. Lopuksi laitetaan kansi päälle. Tarjoillaan esim. ranskalaisten tai perunalastujen kera.

Ruokaohjeeseen liittyvät tuotteet