Rosmariinikananpoikaa parmesanbataateilla

Annosmäärä:
Annoskoko: 320

Pääraaka-aine: Siipikarja

Ainekset:

1.2kgKariniemen Kananpojan paistipalaa sous vide
0.12kgparmesaanjuustoa
1.2kgbataattia viipaleina tai lohkoina
0.09kgoliiviöljyä
mustapippuria
0.006kgrosmariinia
0.21kgpinaatinlehtiä
0.09kgryynisinappia
0.3lkanalientä

Valmistusohje:
Laita bataatit, parmesaanjuusto, öljy ja pippuri Gn-vuokaan. Kypsennä kiertoilmapaistolla 170 °C noin 10 minuuttia. Sekoita rosmariini, pinaatti ja ryynisinappi keskenään. Laita kananpojan paistipalat bataattien ja kanaliemi sekä pinaatti–rosmariini-sinappiseos paistipalojen päälle. Jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia.